Nişantepe İlkokulu

WEB https://nisantepeio.meb.k12.tr
Adres : Nişantepe Mah. Ensar Cad. No 24 Çekmeköy
VİZYON : Amacımız profesyonellik, çalışkanlık, sorumluluk, verimlilik, sürekli yenilenme ve analitik düşünme esaslarına dayalı bir kurum olarak; yurt içinde ve yurt dışında hizmet verecek olan gelecek kuşakların liderleri bugünün çocuklarını , çağın gereksinimleri doğrultusunda hayata hazırlayarak Türk milletini , çağdaş uygarlığın yapıcı, üretici, seçkin bir ortağı yapmaktır
MİSYON : "Milli Eğitim Temel Kanunu"nda belirtilen Milli Eğitim Genel Amaçları Çerçevesinde" ÖĞRENCİLERİMİZİ ; Milli ve manevi değerlerimizi benimseyen. İnsan haklarına ve evrensel hukuk kurallarına saygılı. Bilgiye ulaşmanın yollarını öğrenmiş. Bilim ve teknolojinin imkanlarından yararlanabilen. Topluma faydalı bir görev alma bilincine ulaşmış. Bireyler olarak bir üst yönetime hazırlayan ORTAM ve İMKANLARI Sağlayan. Okullar arasında tercih edilen, nitelikli,ideal sayıda öğrencinin yararlandığı bir kurum olmak.
BAŞARILAR : 2012-2013 EĞTİM ÖĞRETİM YILI İLÇE MİLLİ EĞİTİM KROS KÜÇÜK ERKEKLER TAKIM 1.Sİ 2012-2013 EĞTİM ÖĞRETİM YILI İLÇE MİLLİ EĞİTİM KROS YILDIZ ERKEKLER TAKIM 2.Sİ 2012-2013 EĞTİM ÖĞRETİM YILI İLÇE MİLLİ EĞİTİM KROS KÜÇÜK KIZLAR TAKIM 3.SÜ

Öğretim Şekli :TEKLİ
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : 522,522N,11A,14A,14AK,9ÇN,ÇM44 no´lu otobüsler ve Nişantepe bölgesine gelen dolmuşlar ile ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : Nişantepe Aras Kargo Deposunun Karşısındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Çekmeköy merkeze 10 km
Kontenjan Bilgileri :